تعبیر خواب آب انواع مختلفی دارد ابتدا دیدن تعابیر انواع خواب آب شامل::تعبیر خواب آب خوردن,تعبیر خواب آب پاشیدن,تعبیر خواب آب دادن,تعبیر خواب آب دریا,تعبیر خواب آب گل آلود,تعبیر خواب آب رودخانه,تعبیر خواب آب روان,تعبیر خواب آب زلال,تعبیر خواب آب در خانه,تعبیر خواب آب بازی:: بررسی کردیم و سپس دیدن خواب اب را توسط عالمان غربی و شرقی منتشر کردیم.
تعبیر خواب آب ابن سیرین
تعبیر خواب آب خوردن
اگر ببیند از آب صاف و گوارایی بسیار خورد عمرش طولانی و زندگیش با خوشی همراه خواهد بود
اگر ببیند آب شور می خورد تعبیر آن برعکس است
اگر ببیند از دریا آب گوارا می خورد به اندازه آن از پادشاه مال و نعمت به او میرسد
اگر ببیند همه آب دریا را میخورد پادشاهی همه جهان را به دست میگیرد
عقیده بر این است به همان اندازه مه از آب دریا خورده است اگر آب صاف و روشن باشد بزرگی و مال و نعمت به دست می اورد و اگر آب تیره باشد رنج و سختی و ترس و وحشت به او می رسد
اگر ببیند آب گرم میخورد گرفتار بیماری خواهد شد
اگر ببیند بی خبر آب گرم برویش ریخته اند بیماری گریبانش را خواهد گرفتو اندوه بزرگی به او برسد
اگر ببیند در آب افتاده است رنج و غم گریبانش را خواهد گرفت
اگر ببیند با جام آب بر میدارد فریفته مال و ثروت شده و خواهد شد.
تعبیر خواب آب پاشیدن
لوک اویتنهاو می گوید : آب را بر روی زمین پاشیدن و ریختن برابر است با اشتباه
تعبیر خواب آب دادن
منوچهر مطیعی تهرانی گوید : اگر بر زمین آب ریخته و یا پاشیده شود و جمع شده باشد بطوری که بدون آلودگی پا نتوانید از آن عبور کنید نشان آن است که در کاری ناخواسته وارد میشوید.
ابراهیم کرمانی گوید:اگر بیند که در خانه که اندر آن آب ریخته بود داخل شد، دلیل کند که غمگین و متفکر گردد
تعبیر خواب آب دریا
یوسف نبی علیه السلام گوید:دیدن آب دریا فراخی روزی بود و اگر بیند که از دریا آب خوشگوار همی خورد، دلیل کند که به قدر آن، از پادشاه مال و نعمت یابد و اگر بیند که جمله آب دریا را بخورد، دلیل کند که پادشاهی همه جهان را بگیرد. و بعضی گویند که به قدر آن که از آب دریا خورده بود وی را بزرگی و مال و نعمت حاصل شود، جون آب روشن و صافی بود.
تعبیر خواب آب گل آلود
آنلی بیتون میگوید : دیدن آب گل آلود در خواب ، علامت آن است که لذت بردن از زندگی جای خود را به ناامید شدن از زندگی خواهد داد.
آنلی بیتون میگوید : دیدن آب گل آلود در خواب ، علامت آن است که لذت بردن از زندگی جای خود را به ناامید شدن از زندگی خواهد داد.
تعبیر خواب آب رودخانه
محمدبن سیرین گوید: رود بزرگ در خواب ، دیدن مردی بزرگوار است.
اگر بیند در رود بزرگ صافی شد. دلیل که با مردی با دیانت پیوندد. اگر بیند در رودی بزرگ شد که آبش تیره بود و در زیر وی گِل گندیده بود، دلیل که با مردی ستمگر و بی دیانت پیوندد، به قدر تیرگی آب و از او غم و اندوه به وی رسد. اگر بیند که در رود غرق شد، دلیل کند که تا به وقت مرگ از غم رهائی بیابد و هر چند رود بزرگتر و صافتر بود، مرد بزرگوارتر و به منزلت و دیانت بهتر بود. اگر به خلاف این بیند، آن مرد ستمگر و فاسق تر بود.
تعبیر خواب آب روان
آب سیال و روان ولی زیاد و خروشان مشروط بر اینکه شاهد تماشای آن باشید نه درون آن نشان قدرتی است که با آن رو برو می شوید و با آن رویارو قرار می گیرد.
اگر از آب رودخانه یا سیل برگرفتید و نوشیدید دو صورت دارد. یا آب کثیف است یا روشن و صاف. آب کثیف مال و بهره است که از طریق نا مشروع و نادرست نصیب شما می گردد و آب روشن چیزی است مادی و مالی که از راه پسندیده به چنگ می آورید و بهره مند می شوید.
دانیال:اگر در جوی آب صاف و زلال ببیند مقرب می شود و کارش روبه راه خواهد شد و به جریان خواهد افتاد.
تعبیر خواب آب زلال
علامه مجلسی ( ره) گوید:بسیار شده که آب زلال بخواب دیدیم و به دانشی رسیدیم
لوک اویتنهاو می گوید:پیام خواب آب روشن و روان : شفافیت است.
آب زلال : شادمانی است
تعبیر خواب آب در خانه
بیتون میگوید: اگر در خواب ببینید که خانه شما را آب فراگرفته است، نشانهی آن است که برای پیروز شدن بر شر مبارزه خواهید کرد. اگر در خواب ببینید با ظرفی آب را از درون قایق به سطح دریا خالی میکنید، علامت آن است که به بیماری سختی دچار خواهید شد و وظایف سنگینی را بر دوش خود خواهید داشت.
تعبیر خواب آب حضرت دانیال
اگر ببیند باغ و کشتزارها از جویها و رودها آب می دهد تعبیرش آنست که به مال دست می یابد و از غصه و اندوه رها میشود.
اگر ببیند به مردم آب میدهد بر دینداری و دیانت و کارهای نیکو و پسندیده دلالت دارد
اگر ببیند تن به آب سپرده و سالم است به کارهای مهم مشغول میشود و شغلهای شایسته پیدا میکند به مرحله ای چون ریاست و سروری میرسد و سخنش پذیرفته میشود و قادر به گشودن معضلات آن شغل خواهد شد
اگر ببیند به درون آب صاف و زلالی رفته و آب تن او را پوشاند بر استحکام و قوت دین و اعتقادی او دلالت دارد و توکلش بر خدای متعال است و دلالت دارد بر اینکه کارهئی که انجام میدهد درست است و نتیجه مطلوب خواهد داشت
اگر ببیند به باغ آب میدهد در انتخاب و گزینش همسر موفق خواهد بود
اگر ببیند که آب پاک روی او ریختند دلیل آنست که خیرو منفعتش به دیگران میرسد و اگر باکسی همراه شود هردو سود خواهند برد و متمتع خواهند شد
اگر ببیند آب نا پاک و تیره بروی او ریختند دلیلش آنست که خیرش به دیگران نمی رسد و همیشه در فکر خود است تا دیگران و در امور خودش را بر دیگران ارجح میداند.
تعبیر خواب آب بازی
تعبیر خواب آب امام جعفر صادق
غوطه خوردن و فرو رفتن در آب را به پنج وجه تعبیر باشد
یقین
قوت
کار صعب و دشوار
همدم و هم صحبت کسی شدن
در خدمت مقام مهم شهر بودن
تعبیر خواب آب منوچهر مطیعی تهرانی
دیدن آب در خواب خوب است و نشان روشنایی و صفاست اما باید دید آب چه وضعی دارد و دارای چه کیفیتی و کمیتی است. بهترین نوع آب در خواب آب روشن و صاف و کم عمق است که در جوی روان باشد و سنگریزه های کف جوی یا نهر دیده شود.
آب جوی بهتر از آب راکد در برکه یا آبگیر است زیرا جریان روشن آب جریان روشن زندگی بیننده خواب را نشان می دهد و این بهتر می شود اگر در چنین آب روانی ماهی دیده شود
بخصوص ماهی سرخ و سفید از آنگونه که در حوض و استخر نگه می داریم . آب راکد و تاریک اندوه است وغصه و آب لجن آلود ابتلاست. ابتلا به امور دست و پاگیر که زحمت و گرفتاری بوجود می آورند و آرامش را از انسان میگیرند.
موج ستمی است که برشما وارد می آید همراه با غصه و نگرانی ولی چنانچه موجی برخاست و شما را ازجای کند و به ساحل یا پایاب افکند پس از چندی تحمل ناراحتی به نجات و آسودگی می رسید. آب صاف و روشن همانطور که گفته شد عیش و شادمانی وعمر دراز است و این بهتر می شود اگر همراه آب روشن و صاف که در جوی روانست راه بروید چون این کامروایی شما را باز می گوید.
تعفن آب و تاریکی آن بیماری است. آب سیال و روان ولی زیاد و خروشان مشروط بر اینکه شاهد تماشای آن باشید نه درون آن نشان قدرتی است که با آن رو برو می شوید و با آن رویارو قرار می گیرد. اگر درون چنین آبی غوطه ور می خوردید با زور مندی دست و پنجه نرم می کنید که احتمالا زیانی به شما نمی رساند ولی تمام نیرویتان را صرف می کند و می گیرد. اگر از چنین آبی مانند رودخانه و نهر خروشان یا سیلابی که در مسیل و بستر محدودی روانست عبور کردید و به پایاب مقابل رسیدید از هول و هراس آفتی رهایی می یابید.
اگر از آب رودخانه یا سیل برگرفتید و نوشیدید دو صورت دارد. یا آب کثیف است یا روشن و صاف. آب کثیف مال و بهره است که از طریق نا مشروع و نادرست نصیب شما می گردد و آب روشن چیزی است مادی و مالی که از راه پسندیده به چنگ می آورید و بهره مند می شوید. اگر بر زمین آب ریخته شود و جمع شده باشد بطوری که بدون آلودگی پا نتوانید از آن عبور کنید نشان آن است که در کاری ناخواسته وارد می شوید.
اگر در حالت خواب اکراه داشتید و نمی خواستید از آن محل آب گرفته بگذرید کاری پیش می آید که مطلوب شما نیست و دست و پاگیر است ولی اگر با اشتیاق خواستید از آنجا بگذرید کاری سرگرم کننده سر راهتان قرار می گیرد که در پایان بی ضرر یا کم ضرر است . اگر در خواب دیدید که با لیوان یا کاسه آب می خورید در جشنی عشرت آور و عیش آمیز شرکت می کنید که جشن و سرور به شما تعلق ندارد و احتمالا مثل مهمان از آن سهم می برید.
آب گرم نوشیدن تحت هیچ شرایطی در خواب خوب نیست و نشانی از بیماری است که باید مراقب صحت و سلامت خود در دو هفته آینده باشید.چنانچه در خواب ببینید که کسی به روی شما آب گرم پاشید یا آب ریخت و آن آب کثیف و آلوده و متعفن بود یک بیماری در پیش دارید و اگر دیدید شما روی کسی آب گرم ریختید آن شخص اگر آشنا و شناخته شده باشد در حق او ستم روا می دارید یا به یکی از بستگان بلا فصل خود آسیب وارد می آورید و اگر آن شخص ناشناس باشد نیتی بد در شما پیدا می شود که بهتر است پرهیز کنید و در روزهای آینده دست به کاری نزنید کهنتیجه بد آن متوجه مردم شود.
جوشاندن آب فتنه انگیزی است. سماور پر از آب جوش همسر بد خلق و خشمگین است. کوزه یا سفال پر از آب دوست مهربان است و این دوست می تواند یک زن باشد.اگر کوزه ای پر از آب داشتید و شکستید و آب آن به زمین ریخت در حق دوستی شفیق ناسپاسی می کنید و نعمتی را از دست می دهید . اگر دیدید یکی در مقابل شما با لیوان یا کاسه و یا ظرف دیگری آب می نوشد مجذوب کاری می شوید که فکر می کنید انجام آن به سود شما می تواند باشد. آب ناودان اگر روشن باشد رحمت است و اگر گل آلود و کثیف باشد زحمت است
شناور بودن روی آب میتواند نماد شناور بودنروی احساسات و عواطف ما و سازگاری با ضمیرناخودآگاهمان باشد. معلق بودن در هوا نیز همانتعبیر پرواز را دارد. شناور بودن معمولا نمایانگراحساسات آرامش و آزادی کلی و جاری شماست.
ازجنبه منفی، شناور یا معلق بودن میتواند سمبلدرونگرایی، سردی، گوشهگیری، کمبود معاشرت وارتباط یا ضرورتی برای تعلیم و آموزش دیدن باشد.به هر حال به منظور تعبیر صحیح هر خوابی، لازماست که به نحو مطلوب و شایستهای خودتان راارزیابی کرده و صداقت به خرج دهید. معانی و تعابیرهمه خوابها بسیار شخصی و مختص بیننده خوابهستند.
تعبیرخواب آب | دیدن آب در خواب | تعبیر خواب |تعبیر خواب آب بازی | تعبیر خواب آب پاشیدن
تعبیر خواب آب پاشیدن و آب بازی یا دادن آب گل آلود,آب رودخانه,روان,زلال,دیدن خواب آب در خانه
طرز تهیه ژله خرده شیشه با شیر عسلی شفاف گلدار و الوورا
آموزش آشپزی:ژله یکی از دسر هایی است که سر سفره همه دیده می شود. اما هر فردی نسبت به سلیقه خودش ژله های متفاوتی درست می کند. ژله خورده شیشه یکی از انواع ژله است.
مواد لازم برای تهیه ژله خرده شیشه با بستنی وانیلی
ژله به رنگ های دلخواه :¤: تعدادی ژله آلوئه ورا :¤: یک تا دو بسته بستنی وانیلی :¤: بیشتر از یک لیوان
طرز تهیه ژله خرده شیشه با بستنی وانیلی
ژله های رنگی رو مثل همیشه که ژله درست میکنید درست کنید .یعنی پودر ژله با یک لیوان آب جوش حل میکنید ولی آب سردتون رو کمتر بریزید از ۱ لیوان. توی ظرفهای مستطیلی میریزید که بعد از بسته شدن بتونید برش بدید و مکعبی شن خورده شیشه هاتون. ژله ها که کاملا بسته شدمکعبی برش میدید.توی قالب مورد نظر رنگها رو میچینید. حالا ژله آلوئه ورا رو با ۱ لیوان آب جوش حل میکنید و به جای آب سرد هم بستنی بریزید مایع که از حرارت افتاد و سرد شد بریزید تو قالبی که خورده شیشه هارو چیدید .بذارید تو یخچال یه شب تا خوب ببنده.
مواد لازم ژله شیشه خرده شیر عسلی شفاف
آب جوش :¤: سه لیوان آب سرد :¤: سه لیوان ژله آلوورا :¤: دو بسته پودر ژله به طعم و رنگ دلخواه :¤: سه بسته بستنی وانیلی آب شده :¤: دو لیوان
طرز تهیه ژله خرده شیشه شیر عسلی شفاف
ابتدا پودر ژله ها را یکی یکی با یک لیوان آب جوش داخل شیرجوش با حرارت کم حل میکنیم.گرما باعث میشود ذرات پودر کاملا در آب حل شوند.
سپس در ظرف های جداگانه با یک لیوان آب سرد مخلوط کرده و داخل یخچال میگذاریم تا سفت شوند. بهتر است جای یک لیوان آب سرد ۲/۳ لیوان آب سرد بریزید چون زودتر میبندد و سفت تر میشود. وقتی ژله ها آماده شد آنها را با چاقو به شکل مکعب های نامنظم برش میدهیم و داخل ظرف ژله مان میریزیم.
بهتر است ظرف را کمی نم دار کنیم و از چند ساعت قبل داخل فریزر بگذاریم چون موقع درآوردن یخ ها آب شده و مانع چسبیدن ژله به ظرف میشود. ژله های آلوورایمان را در آب جوش حل کرده و این بار به جای آب سرد از دو لیوان بستنی استفاده میکنیم.
بستنی را باید نیم ساعت قبل از مصرف از فریزر خارج کرد تا شل شود. نکته مهم این است که بستنس نه باید بیش از حد شل باشد و نه سفت.همینکه کمی روان باشد و بتوانید با چنگال آن را هم بزنید کافیست. و فراموش نکنید که منظور از دولیوان بستنی، بستنی شل شده است.
کمی از ژله بستنی را داخل ظرف میریزیم و ظرف را داخل یخچال قرار میدهیم تا ژله های کف فیکس شوند بعد از آن دوباره ظرف را خارج کرده و کمی دیگر ژله میریزیم (بهتر است این کار را در ۳تا۴مرتبه انجام دهید تا ژله ها کاملا فیکس شوند.)بعد از بسته شدن ژله را از قالب خارج کرده و برای سرو آماده میکنیم
یکی از اصول شیرینی پزی در نزد آشپز ها استفاده از حداقل مواد اولیه برای پخت غذا یا یک شیرینی می باشد. این کیک تنها با ۷۵۰ گرم مواد اولیه آماده میشود و حتی در پخت کیک میتوانید از بیسکوئیت ساقه طلایی نیز استفاده کنید.
طرز تهیه چیز کیک یخچالی
می توانید قالب گرد با قطر ۲۰ سانت هم انتخاب کنید . داخل قالب را دو لایه سلفون بکشید . سپس بیسکویت ها را آسیاب کنید برای راحتی کار بهتر است ابتدا آنها را با دست کمی خرد کنید . آنها را با کره ای که از قبل بیرون از فریزر گذاشته اید مخلوط کنید . اکنون یک خمیر نسبتا نرمی دارید.
این خمیر را ته قالب پهن کنید و با ته لیوان کاملا فشار داده و صاف کنید .بعد داخل فریزر قرار دهید. اکنون مخلوط پنیر را آماده می کنیم ؛ پنیر خامه ای و شکر و وانیل را خوب می زنیم
و بعد خامه را به مخلوطمان اضافه می کنیم. ژلاتین را با ۴ قاشق آب سرد مخلوط می کنیم بعد آن را روی بخار آب می گذاریم ( می توانید روی کتری در حال جوشیدن بگذارید ) یا داخل ماکروفر به مدت ۳۰ ثانیه تا ژلاتین کاملا آب شود و هیچ دانه ای نداشته باشد
بعد به آن نصف لیوان آب سرد یا ۴ حبه یخ اضافه می کنیم( می توانید از ژله آماده هم استفاده کنید فقط باید یک بسته را در سه چهارم لیوان حل کنید ). بعد ژلاتین آماده را به مخلوط پنیر اضافه می کنیم . بهتر است ۳۰ ثانیه با همزن بزنید تا کاملا صاف و یکنواخت شود.قالب را از فریزر خارج کرده ، مخلوطمان را روی بیسکویت ها میریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم و می گذاریم در یخچال ببندد .
دسر شما پس از ۳ ساعت آماده است . آن را همراه سلفون از قالب خارج کنید و با احتیاط سلفون را جدا کرده ، در ظرف سروتان قرار دهید .
می توانید از انواع میوه مثل آناناس یا توت فرنگی برای تزیین استفاده کنید.
برای تهیه چیز کیک با پایه کیک اسفنجی ابتدا کیک اسفنجی را طبق دستور در قالب ۲۴ درست کنید و بگذارید کاملا سرد شود. پنیر ماسکارپونه را با خامه و شکر بزنید. پودر ژلاتین را به روش بن ماری حل کنید. یعنی سه قاشق غذاخوری آب سرد به آن اضافه کنید و بگذارید روی کتری در حال جوش تا حل شود و مایع زلالی به دست بیاید. سپس محلول ژلاتین را به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و مخلوط کنید. داخل کیک اسفنجی را با دقت خالی کنید. ابتدا دایره ای به قطر ۱۵ برش بزنید و آهسته و با قاشق داخل کیک را خالی کنید و سپس مخلوط پنیر را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد. برای تزیین روی کیک می توانید از مواد داخل کیک که خالی کردید به صورت پودر در آورده و با گردو مخلوط کنید و روی کیک بریزید. می توانید به جای پودر ژلاتین از یک بسته پودر ژله هم استفاده کنید. در این صورت چیز کیک شما طعم ژله را می گیرد. چیز کیک با پایه کیک اسفنجی شما حاضر است .
ساده ترین روش چیز کیک:طرز تهیه چیز کیک یخچالی ساده
مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی موز
بیسکوییت پتی بور ¤ 1/5بسته کره ¤ 50گرم موز ¤ 2 عدد خامه صبحانه ¤ یک بسته 200گرمی پنیر خامه ای ¤ یک بسته 100گرمی پودر قند ¤ 3ق غ پودر ژلاتین ¤ 3ق م پودر ژله موزی ¤ یک بسته
طرز تهیه چیز کیک یخچالی موز
ابتدا بیسکوییتهارو میکس میکنیم و کره آب شده و یک عدد موز له شده رو اضافه میکنیم و ترجیحا داخل قالب کمربندی یا اگه نبود کف قالب سلفون بکشید و بیسکوییت رو روی اون پهن کنید و با قاشق فشار بدید تا کاملا فشرده بشه .بزارید نیم ساعت توی یخچال تا سفت بشه .خامه صبحانه و پنیر خامه ای روباهمزن بزنید وپودر قند رو بریزید میتونید از پودرقند بیشتری استفاده کنید
ژلاتین رو در نصف استکان آب سرد بریزید و روی بخار کتری بزارید تا حل شه و خنک که شد به خامه اضافه کنید و مواد رو روی لایه قبلی بیسکوییت بریزید.
بزارید تو یخچال تا ببنده برای لایه آخر پودر ژله موز روبا یک لیوان سرخالی آب جوش و یک لیوان سرخالی آب سرد مخلوط کنید خنک که شد بریزید روی خامه و میتونید یک لایه هم موز برای تزیین بچینید برای دسرتون زیاد چرب نباشه از پنیر ماسکارپونه کاله استفاده کنید .
کیک ساده شما اماده است نوش جانتان
طرز تهیه چیز کیک یخچالی با ژله
مواد لازم برای تهیه چیز کیک توت فرنگی
بسکوییت پتی بور ¤ 150 گرم
کره ¤ 75 گرم
پنیر خامه ای ¤ 200 گرم
خامه صبحانه ¤ 200 گرم
شکر ¤ نصف لیوان
ژله آلویه ورا ¤ یک بسته
پودر ژله توت فرنگی ¤ یک بسته
توت فرنگی ¤ 400 گرم
اب جوش ¤ نصف لیوان
یغ قالبی ¤ نصف لیوان
طرز تهیه چیز کیک یخچالی توت فرنگی
چیز کیک توت فرنگی را در سه لایه روی هم تهیه می کنیم.
لایه اول :
کره را خارج از یخچال می گذاریم تا به دمای محیط برسد.
بسکوئیت پتی بور را در غذا ساز نرم می کنیم . ( با رنده دستی هم می توانیم نرم کنیم .)
بسکوییت و کره را مخلوط کرده تا یکدست شود.
ته ظرف اصلی را پاکت فریزری یا کاغذ روغنی پهن می کنیم اگر از محافظ غذا استفاده کردیم برای اطمینان از اینکه محافظ پاره نشود دولایه محافظ کف ظرف قرار می دهیم.
بسکوئیت مخلوط با کره را کف ظرف روی ریخته و با پشت قاشق آنرا فشار می دهیم تا صاف و یکدست شود.
تا زمان آماده شدن لایه دوم ظرف را در فریزر قرار می دهیم .
لایه دوم :
یک بسته ژله آلویه ورا را با نصف لیوان آب جوش مخلوط کرده و به روش بن ماری ( روی شعله غیر مستقیم ) آنرا هم می زنیم تا کاملاً حل شود بعد از حل شدن نصف لیوان یخ به آن اضافه می کنیم تا کاملا سرد شود .
پودر ژله حل شده را با پنیر خامه ای و خامه و پودر شکر در مخلوط کن ریخته و آنها را با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شود.
ظرف را از فریزر خارج کرده و مایه پنیری را به آرامی و کم کم روی بسکوئیت ها می ریزیم.
ظرف را در یخچال قرار می دهیم تا زمانی که مواد میانی کاملا ببندد. معمولاً دو سه ساعت زمان برای سفت شدن لایه دوم نیاز است.
لایه سوم :
بعد از اینکه لایه دوم سفت شد آنرا از یخچال بیرون آورده و توت فرنگی برش زده را روی لایه پنیری صف می دهیم.
یک بسته ژله توت فرنگی را با نصف لیوان آب جوش حل کرده و هم می زنیم تا کاملاً حل شود . نصف لیوان آب یخ به آن اضافه می کنیم. وقتی مایع ژله سرد شد ژله را کم کم روی توت فرنگی ها می ریزیم . برای اینکه توت فرنگی ها جابه جا نشود مایه ژله را قاشق قاشق و با آرامی روی توت فرنگی ها می ریزیم و آنرا در یخچال قرار می دهیم تا ژله سفت شود .
پس از دو تا سه ساعت چیز کیک توت فرنگی ما آماده است.
چیز کیک توت فرنگی را می توانیم در ظرف های تک نفره یا یک ظرف بزرگ تهیه کنیم.
1-بیسکوییت های شکلاتی ، پودر قند و کره را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( بجای استفاده از میکسر میتوانید بیسکوییت ها را خوب بکوبید سپس با کره نرم شده و پودر قند مخلوط کنید )
2-کف قالب کاغذ روغنی بیندازید سپس مخلوط بیسکوییتی را ته قالب خوب پهن کنید ، خوب فشار دهید و پرس کنید تا مواد یکدست و منسجم شوند سپس به مدت ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سفت شود.
3-تکه های شکلات و شیر را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار اب قرار هید تا شکلات اب شود ( روش بن ماری )
4-ژلاتین را نیز داخل کاسه ای بریزید و چند قاشق اب روی ان بپاشید ( هم نزنید ) و روی بخار اب قرار دهید تا ژلاتین حل شود.
5-پنیر خامه ای را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود.
6-سپس مخلوط شکلات و شیر را اضافه کنید ، کمی هم بزنید سپس ژلاتین حل شده را اضافه و مخلوط کنید.
7-خامه را جداگانه داخل کاسه ای بزنید تا خودش را بگیرد سپس در انتها خامه را به مایه چیز کیک اضافه نمایید.
8-قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید سپس مایه چیز کیک را روی بیسکوییت هایی که سفت شده است بریزید و با قاشق صاف کنید.
9-سپس قالب را به مدت 3-5 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود.
10-پس از اینکه چیز کیک شکلاتی بسته شد از قالب خارج کنید ( قبل از جدا کردن با چاقو دور چیز کیک را از قالب جدا کنید ) ، روی چیز کیک را با سس شکلات و پودر گردو تزیین و سرو نمایید ( برای سس شکلات باید شکلات تلخ و همان مقدار کره و کمی پودر قند را مخلوط و روی حرارت بخار اب حل کنید ).
اصلا توصیه نمی شود طرز تهیه چیز کیک یخچالی بدون ژله اعتماد کنید! چون چیز کیک یخچالی حتما باید با ژله درست شود تا خوشمزه و بسیار لذیذ شود.
می توانید در طرز تهیه چیز کیک یخچالی با ورق ژلاتین هم استفاده کنید.
آشپزی امروز دستور پخت پوره سیب زمینی برای نوزاد و کودکان است.پوره سیب زمینی برای کودکان زیر یکسال بسیار مقوی و مفید است.در واقع شما یک غذای ساده با سیب زمینی برای فرزندتان درست می کنید که دارای ارزش غذایی بالایی است.
مواد لازم برای پوره سیب زمینی برای نوزاد سیب زمینی ¤ به مقدار دلخواه شیر ¤ 5 قاشق غذاخوری کره ¤ 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه پوره سیب زمینی برای نوزاد ابتدا سیب زمینی را شسته و با پوست، داخل آب جوش ریخته و می گذاریم که کاملاً پخته شود. سپس پوست آن را گرفته و رنده کنید.
بعد سیب زمینی رنده شده را با کره مخلوط و کم کم به آن شیر اضافه کنید تا به نرمی و غلظت دلخواه برسد.
سایر پوره ها مثل پوره هویج، کدو حلوایی، عدس، نخودفرنگی و لوبیا سبز نیز به همین شکل تهیه می شود.
امیدواریم طرز تهیه پوره سیب زمینی برای نوزاد برای شما مفید بوده باشد
اما پس از اتمام پوره سیب زمینی برای نوزاد میریم سراغ روش دوم اشپزی پوره سیب زمینی کاملا رژیمی
مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی رژیمی
سیب زمینی ¤ یک کیلو و 360 گرم پخته، بدون پوست و قطعه قطعه شده
روغن زیتون ¤ یک قاشق غذا خوری اکسترا ویرجین
پیاز ¤ خرد شده دو فنجان
نمک ¤ یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه ¤ یک دوم قاشق چای خوری
شیر کم چرب ¤ 2 درصدیک و یک چهارم فنجان
کره ¤ یک چهارم فنجان
طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی
سیب زمینی ها را در یک قابلمه بزرگ قرار دهید، قابلمه را تا 5 سانت بالای سیب زمینی از آب پر کنید. آب را به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا 15 دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی ها نرم شوند بجوشد.
آب قابلمه را بگیرید سپس در همان قابلمه یا ظرفی دیگر سیب زمینی را بکوبید تا کاملا پوره شوند.
یک ماهی تابه نیمه بزرگ نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید به ماهی تابه روغن اضافه کنید، اجازه دهید روغن همه ماهی تابه را چرب کند. پیازها را اضافه کنید،
10 دقیقه یا تا زمانی که به رنگ زرد طلایی در آمدند بپزیدشان، مرتب بهم بزنیدشان. یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.
شیر و کره را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید، تا زمانی که کره آب شود.
میکس پیاز، سه چهارم نمک باقی مانده و میکس شیر را به پوره سیب زمینی اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مهم تهیه پوره سیب زمینی رژیمی:::گفته شده در این دستور پخت مربوط به 12 وعده است هر وعده از این غذا معادل دو سوم فنجان است.
طرز تهیه پوره سیب زمینی با شیر برای نوزاد و روش پخت پوره سیب زمینی رژیمی
سلامت و پزشکی:خیلی از افراد دوست دارند بدانندخوردن چه چیزی باعث لاغری سریع میشود با همراه شوید تا بدانید برای لاغری سریع چه غذاهایی یا چه نوع آشپزی در خانه می تواند به لاغری سریع شما کمک کند.
می توانید با آشپزی کردن با طرز تهیه سوپ رژیمی چربی سوز شروع کنید
توصیه می شود در آشپزی های روزانه از غذاهای فیبر دار استفاده کنید و همچنین از سبزیجات و میوه های سبز استفاده کنید
مهم نیست وزنتان چقدر است فیبر ها عملکردی فوق العاده در کم کردن وزن در مدت سریع دارد
زغال اخته
اگر نگران تناسب اندام خود هستید زغال اخته به دو صورت به شما کمک میکند
نخست این که زغالاخته مانند تنظیم کنندهی انسولین عمل میکند. این مادهی غذایی تأثیر انسولین و انباشتگی چربیها را کاهش میدهد و در روند از بین بردن چربیها شرکت میکند. دوم این که زغال اخته به دفع توکسینها و چربیهایی که در بافتهای بدن تجمع میکنند یاری میرساند. تجمع توکسینها و چربیها در بافتهای بدن عامل سلولیت و احتباس آب محسوب میشود.
اگر زغال اخته تازه بود بهتر است آبش گرفته شود زغال اختهی خشک را دم کنید مصرف روزانه یک تا دو فنجان کافی است.
سوپ خوردن سوپ به عنوان پیش غذا، موجب کاهش اشتها میشود و احساس گرسنگی برطرف میشود. خوردن سوپ همچنین موجب کارکرد بهتر متابولیسم بدن میگردد.
قهوه
قهوه مصرف انرژی در بدن را بالا میبرد و برای همین باعث میشود بدن کالری بیشتری نیز بسوزاند. علاوه بر این قهوه به هضم غذا کمک کرده و خواص مُدری دارد. توجه داشته باشید که در مصرف قهوه دچار افراط نشوید. مصرف زیاد قهوه برعکس عمل میکند یعنی باعث افزایش وزن میشود. در واقع مصرف بیش از 4 یا 5 فنجان در روز باعث افزایش وزن و همچنین افزایش احتمال ابتلا به مشکلات قلبی عروقی میشود.
قهوهی سبز مؤثرتر از قهوههای معمولی است. این نوع قهوه انرژی بیشتری تولید میکند و آنتی اکسیدانهای بیشتری نیز دارد.
سالاد خوردن سالاد به عنوان پیش غذا موجب کنترل اشتها میشود. عادت به خوردن سالاد قبل از شروع به خوردن غذای اصلی موجب پر شدن شکم میشود و نیاز به خوردن غذای اصلی را کاهش میدهد همچنین مصرف سالاد میزان فیبر دریافتی روزانه شخص را بالا میبرد و موجب سوخت و ساز بهتر بدن میگردد.
سرکه سیب
سرکه سیب حاوی پکتین است. این فیبر در سیب هم وجود دارد و در زمان گوارش سرعت انباشتگی چربیها را کُند و دفع آنها را آسانتر میکند. همچنین خاصیت اسیدی آن باعث کاهش شاخص گلیسمی مواد غذایی مصرفی میشود و به این ترتیب میزان قند خون کاهش یافته، چربیها انباشته نمیشوند.
البته توجه داشته باشید که اضافه کردن سرکه سیب به مواد غذایی، خیلی سادهتر از نوشیدن آن است. نوشیدن سرکهی خالی ممکن است به سیستم گوارشی آسیب برساند.
توصیه میشود سرکه را به غذاهایتان اضافه کنید. بهتر است از سرکه سیب استفاده کنید چون دارای مواد مغذی بیشتری است.
توجه داشته باشید اگر سوزش معده یا زخم معدهی شدید دارید سرکه مصرف نکنید.
سبزیجات تازه سبزیجات دارای کالری پایین میباشند، سیستم ایمنی بدن را قوی میسازند حجیم و سیرکننده میباشند و مصرف زیاد آنان در مقاسیه با سایر مواد غذایی بسیار کمتر موجب افزایش وزن میشود. سبزیجات حاوی فیبر فراوان هستند و کارایی دستگاه گوارش را بهتر میکنند. سبزیجات سوخت و ساز بدن را افزایش میدهند.
فیبرها باید بدانید که فقط فیبرهای طبیعی که در میوهها، سبزیجات و غلات کاملی مثل نان، پاستاها، برنج و غیره وجود دارند به طور واقعی به حفظ وزن ایده آل شما کمک میکنند. در واقع برخی از مواد غذایی دیگر مثل شیر یا محصولات لبنی دیگر که با فیبرها غنی میشوند تأثیر اندکی روی لاغری میگذارند. در مورد قرصهای سبوس (سبوس برنج، سبوس گندم) باید بگوییم که تأثیر اصلی آنها در راحت کردن دفع است و یبوست را از بین میبرند. در واقع تأثیر لاغری آنها قابل مقایسه با فیبرهای طبیعی نیست.
پیشنهاد:طریقه مصرف جوانه گندم برای چاقی صورت
گریپ فروت گریپ فروت سرشار از ویتامین C است و سطح انسولین را در خون پایین میآورد و موجب فشار خون و کاهش قند خون می شود. موجب سوزانده شدن چربی در بدن می شود. اگر تحت درمان برای بیماری خاصی میباشید در مورد مصرف گریپ فروت با دکتر خود مشورت کنید زیرا مصرف این میوه با بعضی از داروها تداخل دارد.
بازم فیبرها
وزنتان هر چقدر که میخواهد باشد، فیبرها لاغرتان میکند حتماً شما هم افرادی را دیدهاید که رژیمهای سخت میگیرند و خودشان را هلاک میکنند و لاغر میشوند اما بعد از مدتی به وزن اولیه خود و گاهی بیشتر از آن بر میگردند؟ این موارد در مورد لاغری با فیبرها اتفاق نمیافتند. در واقع مواد غذایی سرشار از فیبر مثل میوه و سبزیجات نه تنها شما را لاغر میکنند بلکه باعث میشوند که شما لاغر بمانید.
کرفس کرفس کم کالری است و سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.
زنجبیل
زنجبیل مطالعات نشان داده است که زنجبیل می تواند هم سوخت و ساز بدن را افزایش دهد و هم جلوی اشتها را بگیرد.
کلم بروکلی بروکلی سرشار از کلسیم و ویتامین C، ویتامین A و فیبر است. این سبزی با چربیها مقابله می کند و حاوی موادی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت و بدن در برابر بیماریها محافظت می کند. بروکلی موجب سوخت و ساز بهتر بدن میشود و در نتیجه بدن کالری بیشتری می سوزاند.
پیشنهاد:چگونه در یک هفته 10 کیلو لاغر شویم
جو جو از بهترین کربوهیدراتها میباشد. جو منبع خوبی برای تامین فیبر روزانه مورد نیاز بدن است. جو احساس گرسنگی را برطرف می کند، انرژی زا و کم کالری است.
چای سبز
چای سبز EGCG برای حفظ سلامت متابولیکی مفید است. مصرف این چای باعث کاهش وزن و سوخت کالری می شود.
فلفل تند فلفل تند سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد و موجب کاهش اشتها می شود. کپسایسین موجود در فلفل هورمون های بدن را تحریک می نماید و این عمل متابولیسم سوخت و ساز را در بدن بالا می برد. طبق تحقیقات انجام شده یک قاشق غذاخوری فلفل تند کارکرد متابولیسم بدن را ۲۳ درصد افزایش میدهد. با خوردن فلفل احساس تشنگی افزایش مییابد و این خود موجب نوشیدن آب میشود و نوشیدن آب با کاهش اشتها و دفع سموم بدن مساوی است.
رازیانه
رازیانه یکی ازگیاهان دارویی فوق العاده شگفت انگیز است که باعث لاغری سریع نیز می شود.
کدو کدو حاوی فیبر فراوان است و بسیار ملین میباشد. ۳۰۰ گرم کدو فقط ۵۰ کالری دارا میباشد. کدو با اینکه بسیار کم کالری است دارای مقادیر قابل توجهی از املاح معدنی است و بنابراین در رژیم لاغری بسیار مفید است.
آشپزیامروز دستور پخت فرنی برای نوزاد و کودکان است. با ما باشید با طرز تهیه فرنی بسیار مقوی که برای کودکان زیر یکسال و نوزادان که بسیار مفید است.
مواد لازم برای فرنی برای نوزاد آرد برنج ¤ یک قاش مرباخوری شیر ¤ نصف لیوان شکر ¤ نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه فرنی برای نوزاد برای تهیه فرنی ابتدا شیر (جوشیده سرد) را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و در حالی روی شعله ملایم است به هم بزنید تا کم کم برنج پخته و قوام بیابد.
کد تولز >> آموزش آشپزی آسان >> عکس >> فرنی برای نوزاد
خواص فرنی برای نوزادان و کودکان
بهتر است در پایان پنج ماهگی تغذیه کمکی را با فرنی شروع کنید.میتوانید از شیر گاو برای تهیه فرنی استفاده کنید. منظور از اینکه گفته میشود تا یکسالگی از شیرگاو استفاده نکنید این است که جایگزین شیر مادر نشود ولی میتوانید در تهیه غذای کمکی استفاده کنید.
اگر در پایان 6 ماهگی غذای کمکی آغاز میشود بهتر است مادر مثلاً فرنی را با شیر خود درست کند و موادی که در آن استفاده میشود در درجه اول باید برنج باشد زیرا آلرژن بودن آن از هر ماده دیگری کمتر است.دادن گندم را باید تا پایان 8 ماهگی به تأخیر انداخت. اگر شیر مادر کفاف ندهد میتوان فرنی را با شیر پاستوریزه یا شیر گاو یا شیرهای مدت دار درست کرد.بادام را نیز میتوان آسیاب کرد تا دانه های آن قابل هضم باشد. میتوان حریره بادامرا از صافی رد کرد و شیره آن را به شیرخوار داد.
طرز تهیه فرنی برای نوزاد و خواص فرنی برای کودکان و نوزادان
طرز تهیه حریره بادام با نکات دستور پخت حریره بادام
آشپزی امروز دستور پخت طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد و کودکان است.با ما باشید باطرز تهیه حریره بادامبرای نوزاد که یک غذای ویژه و خوب برای نوزادان و کودکان زیر یکسال است.
مواد لازم برای حریره بادام آرد برنج ¤ یک قاشق مرباخوری شکر ¤ نصف قاشق مرباخوری شیر ¤ نصف لیوان بادام ¤ ۵ عدد
طرز تهیه حریره بادام ابتدا بادام ها را یک ساعت در آب جوش خیس کرده و با قرار دادن لحظه ای در آب سرد شوک داده و سپس پوست آن را گرفته و پودر کنید. پودر بادام را با آرد برنج و شکر مخلوط کرده و داخل شیر (جوشیده سرد) بریزید و روی حرارت ملایم آن را هم بزنید تا به قوام بیفتد.
روش دوم دستور پخت حریره بادام:
طرز تهیه حریره بادام
مواد لازم برای حریره بادام برای نوزاد بادام ¤ 4 عدد آرد برنج ¤ 1 ق مربا خوری شیر پاستوریزه ¤ یک استکان = حدود 60 میلی لیتر روغن مایع ¤ 1 ق چای خوری بهتر است روغن زیتون باشد شکر ¤ 1 ق چای خوری آب ¤ نصف استکان = حدود 30 میلی لیتر
طرز تهیه حریره بادام برای نوزاد ابزار وبلاگ > آشپزی > حریره بادام::بادام ها را به مدت 3-4 ساعت در آب گرم خیسانده و سپس پوست بکنید و آن ها را رنده کرده، به طوری که پودری کاملا یک دستی بدست آید.
شیر را در یک ظرف کوچک که بهتر است از جنس لعابی باشد ریخته و آرد برنج را در آن حل کرده و با پشت قاشق نرم کنید و ظرف را روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
سپس آب و شکر را با سایر مواد مخلوط کرده و در حالی که آن را به طور مرتب به هم می زنید، به مدت حدود 20 دقیقه بپزد تا قوامی مانند ماست پیدا کند. در دو سه دقیقه آخر پخت، روغن زیتون را با سایر مواد مخلوط کنید.
اضافه کردن روغن باعث افزایش کالری غذا و در نتیجه کمک به رشد شیرخوار می شود از آن جا که روغن نباید در معرض حرارت زیاد قرار گیرد توصیه می شود که در اواخر پخت به غذا اضافه شود.
نکات و خواص حریره بادام
با رعایت بهداشتی می توان قبل از مصرف، مقدار اضافی حریره را در ظرف در بسته تا دو روز در یخچال نگه داری کرد. همانند فرنی، بهتر است حریره را به جای شیر پاستوریزه، با آب پخت و در پایان شیر مادر به آن اضافه کرد.
خواص حریره بادام برای نوزادان / کودکان و بزرگسالان
تنها یک قاشق حریره بادام در یک وعده از غذاهای کمکی به نوزادان میدهیم تا او را با طعم و مزه حریره بادام آشنا کنیم. با این کار میزان و تعداد دفعات را تا پایان هفته به یک قاشق در هر وعده میرسانیم.
حالا چرا اصلا حریره بادام؟
بادام برای آنکه اکثر املاح و ویتامینهای مورد نیاز نوزاد را تامین میکند. با این دو مسیر یعنی دادن یک هفته فرنی آرد برنج و یک هفته حریره بادام حالا به هفته سوم از ماه هفتم نوزاد میرسیم که دستورات غذایی بعدی برای نوزاد سوپ است.
1_معمولا بلدرچین ها به صورت یخ زده به فروش می رسند . از این رو در زمان قبل از پخت , بگذارید یخ آن باز شود سپس بلدرچین ها را پاک کنید و بشویید.
در قابلمه ای یک لیوان آب بریزید و بلدرچین ها را در آن قرار دهید به همراه 1 عدد پیاز و ادویه جات ( شامل نمک, فلفل , دارچین , زردچوبه , و در صورت تمایل 1 عدد برگ بو کوچک ) و به مدت نیم ساعت برروی حرارت ملایم بگذارید تا کمی پخته شود .لازم نیست بلدرچین کاملا پخته شود زیرا باعث می شود تا از هم جدا شود.
سپس بلدرچین ها راداخل آبکش بگذارید تا آب اضافه ی آن ها خارج شود . 2 قاشق غذاخوری زعفران آب کرده را برروی بلدرچین ها بمالید تا خوب زعفرانی شوند سپس در روغن داغ سرخ کنید. برنج زعفرانی را داخل قالب بریزید و در کنار بلدرچین های سرخ شده خوشمزه میل فرمایید.
امیدواریم آموزش طرز تهیه بلدرچین خوشمزه برای شما دوستان گرامی مفید بوده باشید در صورت وجود هرگونه سوال درباره خوراک بلدرچین طرز تهیه از طریق کامنت ها ما را در جریان بگذارید.
منبع:ابزار وبلاگ و سایت >>> آموزش آشپزی آسان و غذاهای ایرانی ساده
مواد لازم برای خوراک بلدرچین سرخ شده خوشمزه
بلدرچین 1200 گرم
آب لیمو ترش 2.5 فنجان
پیاز خام خلال شده 3عدد
زغفران مقداری
روغن زیتون نصف فنجان
کرفس خرد شده مقداری
فلفل نمک مقداری.
آماده سازی خوراک بلدرچین سرخ شده خوشمزه
برای 4 نفر
آماد سازی 30 دقیقه
مدت پخت 15 دقیقه
طرز تهیه خوراک بلدرچین
بلدرچین را بعد از تمیز کردن با 2 تا 3 لیوان آب ، یکی دو عدد پیاز خرد کرده و یکی دو برگ ساق کرفس و چند ساق جعفری میگذاریم نیم پذ شود و آب آن به خودش برود
سسی از روغن زیتون با کره آب کرده و آب لیمو نمک فلفل را آماده میکنیم و بلدرچین را در سس میخوابانیم و بعد مثل کباب جوجه به سیخ میکشیم و روی حرارت ملایم کباب میکنیم.
باید زمان طبخ آن از جوجه طولانی تر و حرارت ملایم تر باشد و مرتب به آن سس کره با آب لیمو بدهید تا کاملا کباب پخته و برشته شود.
دستور طبخ بلدرچین و فوت و فن ها
1-بلدرچین ها رو شسته وبه مدت 2ساعت در اب نمک قرار میدهیم در یخچال تا گوشتش نمکی بشه 2-روغن زیتون+پیاز رنده شده +نمک+فلفل سیاه+کمی سرکه+زعفرون اب شده را مخلوط کرده وبلدرچینها رو به مدت 4 ساعت در مواد مارینه قرار میدهیم 3-بلدرچین ها رو از مواد خارج کرده وخشک میکنیم ودر کره کاملا سرخ میکنیم 4-سس مرغ که همون پیاز داغ ورب وزردچوبه است رو اماده کرده اب میریزیم وبلدرچینها رو با اب تو سس می پزیم 5-توی قابلمه هویج والو وزرشک هم میریزیم 1-2 ساعت تا گوشت پخته شود 6-موقع سرو بلدرچین ها رو از قابلمه خارج کرده وبا گریل حرارت میدیم تا کاملا طلایی بشه البته این مرحله اختیاریه بلدرچینتون امادس واز طعم خوبش سیر نمی شین